снимка: Петел, архивВсички протестиращи настояват незабавно да се отменят строгите антиковид

...
снимка: Петел, архивВсички протестиращи настояват незабавно да се отменят строгите антиковид
Коментари Харесай

Хиляди гърци протестират в Солун срещу антиковид мерките и задължителното ваксиниране

снимка: Петел, списък

Всички протестиращи упорстват неотложно да се анулират строгите антиковид ограничения, като скандират: " Няма да се подчиним ".

Медици, студенти, синдикати и симпатизанти на опозиционните партии вземат участие в демонстрациите, заяви БНР.

Има напрежение към панаирното градче, където министър председателят Кириакос Мицотакис се среща с изложители на панаира. Панаирното градче в Солун, където министър председателят Мицотакис изнася тирада за вероятностите пред гръцката стопанска система, бе обградено от хиляди стачкуващи.

Няколко хиляди са съперниците на наложителното имунизиране. Те скандират " Вземете си имунизациите и напуснете Гърция ". Замервали полицаите с камъни. Властите реагираха със сълзотворен газ.

В Солун се събраха студенти от цялата страна, недоволни от измененията във висшето обучение, както и наложителното тестване за ковид всяка седмица.

Синдикатите стачкуват против високата безработица, ниските заплати и високите цени на стоките от първа нужда. В демонстрацията вземат участие депутати и водачът на комунистическата партия.

Младежката организация на СИРИЗА скандира против приватизацията на държавни компании.Обвинява консервативното държавно управление за " разпродаване на безценица на национално благосъстояние ".

Отделна е демонстрацията на футболни почитатели против наложително имунизиране за посещаване на спортни събития.

 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР